torsdag 7. april 2011

Briza, mor sjøl.

Hei, dette er mor Briza og det er matfar Morten som har tatt endel av bildene. Briza (NUCH Riccioline Briza Viola Di Brigante) ble født i juni 2007. I kullet var det 8 valper derav 6 tisper og 2 hanner. Av de 8 ble 7 rønget fri, den 8. ble dessverre aldri røntget, men det er allikevel en veldig bra resultat på kullet. Briza flyttet til Oslo til Dina, Morten og døtrene Iselin og Lea. Hun er der på en fôravtale slik at de eier 50% og jeg (oppdretteren) 50%.
Briza er ei rolig og fin tispe med et ualminnelig flott kroppspråk. Hun er sosial og syns turer med kameraten Alf eller broren Buffo er helt topp.
På hytta ved Steinsfjorden er hun i sitt ess, som den ekte vannhunden hun er.
Her sammen med mor Pia og halvsøster Ahura. Det siste bildet som ble tatt av Pia ble tatt av Morten her på hytta.
Det blir fødsel i løpet av få dager men hun er i god form men blir selvsagt fort sliten med denne tunge kroppen. Legger ved bildene Morten har tatt av henne de siste dagene.
Jeg syns de er helt herlige

I 2010 ble hun Norsk Champion. Det var gøy. Egentlig er Briza selv helt uinteressert i den tittelen bare hun får være sammen med familien og vennene sine.
Her sammen med kameraten Jeppe som ble BIR. Bildet er tatt i Drammen.
Nå er det bare å vente og gjøre de siste dagene før fødselen så behagelig som mulig. Hun har slått seg godt til ro her sammen med søster Ahura og niesen Mille, sistnevnte syns det er helt topp å ha fått henne på besøk selv om hun ikke orker å leke.
 Briza som valp
Mens vi venter....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar