tirsdag 8. juni 2010

Valpedagbok, tirsdag 8. juni

 Først vil jeg gratulerer...
...halvsøsknene mine som ble 3 år 6. juni. Det er 8 stykker av dem og de er spredd over hele Norge. Bella bor i Surnadal, hun er hvit og på en prikk lik mammaen vår. Bela bor i Alta, hun var raketten av dem, alltid full fart på den jenta. Belsita i Bergen, kjempesøt og hvit hun også. Bica bor i Oppgård utenfor Oslo. Så er det to gutter, Buffo og Bajas. De bor i Oslo begge to. Buffo trener også agility og tok bronsemerket i fjor. Begge gutta er skikkelig kosegutter og stortrives i miljøene sine. Bajas elsker å svømme, han hopper uti fra knausen på hytta deres og dykker under vannet.
...Bonita bor i Stavanger, en ekstra gratulasjon til henne for hun ble mamma 27. mai til 4 små jenter og 1 gutt. Har sett bilder av dem på hjemmsiden hennes.
...Briza bor i Oslo og hun er jeg sammen med når de er på hytta ved Steinsfjorden.

En ekstra gratulasjon til henne også, hun tok NKK cert på utsillingen i Drammen å lørdag, nå mangler hun bare ett cert til Norsk Champion.

Hurra for Briza. Hun er også litt mer søster da mor kaller henne for "fôrjenta mi".
...Til sist en kjempegratulasjon til sønnen min Danilo som har tatt bronsemerke i agility i den unge alder av 15 mndr. Henny som trener han er bare 12 år. De er kjempe - kjempeflinke begge to.

En dag vi var ute å kjørte bil møtte vi en bil som hadde hunden sin, en schäfer, med hode ut av bilvinduet. Mor stønnet høyt og sa at han som kjørte kunne ikke være særlig gla' i bikkja si, eller seg selv. Tenke om han måtte bråstoppe... tø'kke å tenke den tanken.

Hunder i bil måååå sitte i bur eller i hundebilbelte sier mor. Jeg trives så godt i buret mitt og føler meg så trygg i bilen. Mor sier at det også er veldig viktig at buret er festet forsvarlig slik at det ikke farer rundt i bilen om uhellet skulle være ute, slik som det stakkars hunden vi leste om i avisen... stakkar vet ikke om de har funnet den enda. Tenk hele buret falt ut av bilen i krasjen og spanielen ble så redd at den bare forsvant. Håper den har kommet hjem til famillien sin. Det var oppe i Gudbrandsdalen.

Idag har det vært en spesiell dag, har vært hos Stein på dyrlegekontoret hans og tatt røntgenbilde av magen min. Tenk han fant 5 valper i magen, han sa det var litt vanskelig å se for det var sånn aktivitet i tarmene min... hehe hadde jo spist frokost (mor glemte bort dyrlegetimen og ga meg mat) Tenk om jeg skulle ha gått så lenge uten mat.... tør ikke å tenke tanken engang.
Her er bildet, nå kan dere prøve å telle selv

Han så helt sikkert 5, så var det et sted han var litt usikker. Gleder meg til å få dette overstått.
Etterpå gikk vi en fin tur på skauen, det var så deilig å få strekt på bena etter de bildene. Stein sa forresten at jeg var kjempeflink. Lå helt stille.
Husk å se opp for hoggorm, mor er hysterisk for tiden, for jeg kan jo ikke få motgift nå.... og flotten da, jeg lurer egentlig på hva vi skal med med disse to udyrene i faunaen vår.
.... foresten dere... det ser ut å bli mye blåbær i år... det er godt det, elsker å spise de rett fra riset selv.  Moren min Pia elsket å legge seg på ryggen oppe i blåbærtua, tru hun så ut etterpå hun var jo hvit i pelsen... ikke etter en slik tur, nei.
Ha en fin uke så er jeg tilbake her i spalten om noen dager.

4 kommentarer:

 1. Hei søster, så moro at jeg kansje får 5 tant'unger! Vet at 'a mor gleder seg skikkelig til å se de små! Fin sveis du har da! Skjønner at mor har vært hos deg med maskinen sin - slik så jeg ut for en stund tilbake. Italiensk chrested babla mor om?? Å ment'a med det tro? Lykke til. Jeg er kanskje i sverige når du får valpene dine. Hilsen søster Kela og mamma'n

  SvarSlett
 2. Å, så koselig å lese! Lykke til, Ahura! (Jeg vil gjerne komme og se hvalpene....)

  SvarSlett
 3. Vil tro det fullt av liv her når vi skal ha styremøtet i august, rundt valpebingen:-)

  SvarSlett
 4. Gratulerer! Kjekt at det blir minst 5 valper.Gleder meg til å høre mer fra Ahura, hun er kjempeflink til å fortelle ;) klem fra Rakel og krølldottene og lille Lykke

  SvarSlett