onsdag 2. juni 2010

Valpedagbok, onsdag 2. juni

Hundeben byttes med mat?

Det har allerede gått en uke siden sist jeg var inne på bloggen for å skrive litt til dere. Sommeren har endelig kommet, er kjempeglad for hårklippen jeg fikk forrige uke, jeg elsker nemelig å ligge ute på trappen i sola.

Mor sier at det får jeg ikke lov til nå, kan bli solbrent, hææææææææ har du hørt om en lagotto som blir solbrent? Da henter hun en av de kjempegode hundekjeksene som er i skapet og legger den på plassen min i skyggen, heldig meg... litt mer å putte i munnen. Tar meg gjerne en tur inn i skyggen for en kjeks.
Mor holder på med valpeplassen ute. Vi håper jo på masse fint vær slik at de kan være ute og kose seg i hagen.
I denne kroken av terrassen er det nesten alltid skygge. Her skal vi sette opp et partytelt og en stor valpebinge. De får tepper og et gammelt hundebur etter mammaen min. Mor Pia brukte det på utstilling, det er blått og veldig ødelagt etter alle valpene vi har hatt det som lekebur.  Da får de samtidig litt burtrening sier mor. Det er viktig at de små venner seg til bur, det MÅ de ha i bilen.
I det grønne plaskebassenget blir det litt vann som de kan vasse i. Det er også en port i bingen slik at vi kan slippe dem ut i hagen.
Hagen er inngjerdet så her kan de virkelig bolte seg. På bildet er jeg på matjakt, som jeg sa i den forrige bloggen min, kveldsmaten serveres i "det grønne". Dette er en fin måte å skjerpe sansene på sier mor. Det er gøy å bruke nesa og så blir jeg litt sliten i hodet av det. Feltsøk?

I går kveld var vi ute i klubben min, Hønefoss Hundeklubb og hjalp til med et lydighesstevne. Mor sto  i kiosken. Der var det god vafler der.........Fikk en hel vaffel for meg selv, i små biter mens mor sjekket om jeg hadde glemt kommandoene, det hadde jeg ikke. Den liflige lukten av nystekte vafler kilte i nesen min. Ohhhh, det smakte så godt at jeg kunne ha gjort hva som helst for en til, men det fikk jeg ikke.
Stemningen der var så fin og det var mange flinke ekvpasjer som konkurrerte. Skulle ønske det at mor og jeg var i ringen men jeg måtte nok ligge i bilen, i skyggen. Hadde kanksje ikke vært så lurt med alle de hormonene som hopper rundt i kroppen min for tiden.
Til høsten etterat valpene har reist til de nye hjemmene sine skal vi begynne å trene igjen i klasse 2. Mor har meldt meg på klasse 2 kurs med Andreas. Han er så flink og koselig. Jeg fikk opprykk i lydighet til klasse 2 forrige høst.
Åhhh, jeg gleder meg. Trening og møte med de andre hundene i klubben er så gøy.

3 kommentarer:

 1. Hei til meg selv. Har fått melding om at det er vanskelig å legge inn kommentar her. Dette er en test.

  SvarSlett
 2. Hvis flere har problemer med å legge inn kommentar send meg en mail til: http://elsemariesitthus.blogspot.com/

  SvarSlett
 3. Naaaw :) så koselig du skal ha det i sommer da ser jeg :) Gleder meg til å følge med i utviklingen :)-Monica

  (ny bloggadresse)

  SvarSlett