Hundene har nå spist wom og grønnsaker i en uke og spennende ting har skjedd i "hundhuset" vårt.
Lørdagskosen består nå av margben og du kan tro de koste seg med hver sitt gode ben. Husk all slags ben de får skal være rå. Bra for tannsten og de trenger noe å bite i.
Jeg har fått en tilbakemelding om en hund som hadde lagt på seg 3 kg og matmor trodde det kanskje skyldes tyggeben for tannsten. Her holder vi oss til naturprodukter. Nam....
Evalueringen:
De har fått matmengde etter ønsket vekt da begge to veide ca 1 kg over ønsket vekt.
Tidsstudie:
Jeg får mange tilbakemelding på dette med grønnsaker... tar lang tid osv.. Igår tok jeg derfor tiden da jeg skulle lage ny porsjon med råkost:
Finne fram food"proferssor'n".... sette over en kjele med vann til koking og vasking av grønnsaker. Vannet koker når jeg er ferdig med råkosten, 3-4 minutter med forvelling.
Setter blandingen under kaldt vann i et døslag...
Max 10 MINUTTER på hele prosessen.
Grønnsakene settes i kjøleskap i en bolle med plast over, og de holder seg fint 2-3 dager.
Grønnsakene kan fryses ned i passende porsjoner, men det rekker jeg ikke...
Blandingen smaker ypperlig for meg også, med litt ekstra krydder. En neve av blandingen og litt kokt skinke i en majones/rømme blanding og du har en ypperlig italiensk salat :-)
Lørdagskosen består nå av margben og du kan tro de koste seg med hver sitt gode ben. Husk all slags ben de får skal være rå. Bra for tannsten og de trenger noe å bite i.
Jeg har fått en tilbakemelding om en hund som hadde lagt på seg 3 kg og matmor trodde det kanskje skyldes tyggeben for tannsten. Her holder vi oss til naturprodukter. Nam....
Evalueringen:
De har fått matmengde etter ønsket vekt da begge to veide ca 1 kg over ønsket vekt.
Tidsstudie:
Jeg får mange tilbakemelding på dette med grønnsaker... tar lang tid osv.. Igår tok jeg derfor tiden da jeg skulle lage ny porsjon med råkost:
Finne fram food"proferssor'n".... sette over en kjele med vann til koking og vasking av grønnsaker. Vannet koker når jeg er ferdig med råkosten, 3-4 minutter med forvelling.
Setter blandingen under kaldt vann i et døslag...
Max 10 MINUTTER på hele prosessen.
Grønnsakene settes i kjøleskap i en bolle med plast over, og de holder seg fint 2-3 dager.
Grønnsakene kan fryses ned i passende porsjoner, men det rekker jeg ikke...
Blandingen smaker ypperlig for meg også, med litt ekstra krydder. En neve av blandingen og litt kokt skinke i en majones/rømme blanding og du har en ypperlig italiensk salat :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar