fredag 6. mai 2011

4 uker i dag, og halvgått tid til levering.

Tenker det er 9 stykker der ute som teller dager og uker nå. Noen av dere har alt vært her og tittet på disse små vidunderene...
I tiden framover nå utvikler de seg i rivende fart og viser mer og mer sine egene personligheter. Det er en  spennende tid. Håper på masse fint vær slik at de kan utforske hagen. I går var de ute på terrassen for første gang og her kommer noen bilder fra den turen.
Vi går nå inn i en herlig tid og valpene skal leveres første helgen i juni, kan det være bedre, en flott sommer til å utforske nytt hjem og nye omgivelser.
Jeg vil bare nevne, for ta litt malurt i begret - hoggorm - flått - sjokoladebark... disse ekle og farlige ting for våre kjære familiemedlemmer på 4 ben.
Hvis du skal legge ny bark i hagen i bed og rundt trær, sjekk at det ikke er sjokoladebark. Denne er giftig for hunder og som alle vet, de elsker å snuse og tygge på det meste. Forøvrig så skal du ikke gi hunden sjokolade som go'bit. De tåler det rett og slett ikke
Flotten sprer seg med rekordfart i Norge og her bør man ta sine forhåndsregler. Det mange forskjellige produkter men skal du bruke dråper som taes i nakken på hunden så husk at det kun er  FRONTLINE du skal bruke på lagottoer. Ellers er det mange som sverger til flotthalsbånd.

Hoggorm, ja den er over alt. Det diskurteres om hoggormpillen er til noen nytte... jeg mener at den er lurt å ha i en beholder i koplet til hunden og gis ved et bitt. Bær så hunden til bilen og rett til veterninær. Husk at hunden skal bevege seg minst mulig etter bittet for da sirkulerer giften mye fortere i blodet.
Vel det var litt fra oss, denne fredagsmorgen. Tenk 4 uker idag.
God helg :o))

2 kommentarer:

 1. Hei, hei!
  Takk for kjempefin informasjon om farlige ting i fohold til valpen:-)
  En liten kommentar til temaet hoggormbitt. Din skepsis er i følge mine kolleger (veterinærer ved Norges Veterinærhøgskole) helt riktig. Det finnes ingen dokumentasjon som kan bevise at tabletten (prednisolon) virker positivt ved hoggormbitt. Anbefalt behandling er (som du sier) minst mulig bevegelse, og raskest mulig til veterinær!

  Åsa

  SvarSlett
 2. Hei på deg. Jeg har også diskutert denne tabletten med min veterinær, og han sa det samme, men jeg velger å bruke den så lenge den ikke gjør saken verre, men kan kanskje gjøre det bedre. Har heldigvis aldri hatt bruk for den. Gleder meg til å hilse på deg og familen.

  SvarSlett